De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en krijgt het dan ook vaak zwaar te verduren. Zon, koude en wind spelen hierbij een belangrijke rol. Maar ook agressieve douchegels of verzorgingsproducten blijken vaak een oorzaak te zijn van irritaties en jeuk. Dankzij Bodysol kunnen we onze huid zo goed mogelijk wapenen tegen invloeden van buitenaf.

Onze expertise omvat reinigings- en verzorgingsproducten voor het hele gezin met natuurlijke en milde ingrediënten, zacht voor de huid en geschikt voor dagelijks gebruik. Ze zijn niet alleen heel efficiënt, maar ook gewoon mooi en zorgen voor een fijne ervaring en een blij gevoel.

 

Voor het hele gezin

Niet alleen voor jezelf wens je de beste zorg, ook voor je gezin ben je steeds op zoek naar kwalitatieve producten voor dagelijkse verzorging. Maar wist je dat mannen, vrouwen en kinderen een verschillende huid hebben? De mannenhuid is gemiddeld ongeveer 20 % dikker dan de vrouwenhuid, is vetter en vatbaarder voor onzuiverheden. Baby- en kinderhuid is daarentegen 5 keer dunner en gevoeliger voor irritaties. Bodysol houdt rekening met deze verschillen en zorgt voor een breed assortiment voor het hele gezin met aangepaste producten voor mannen en kinderen.

Mild voor de huid

Bodysol is ontwikkeld vanuit een dermatologische expertise en is verkrijgbaar in de apotheek en parafarmacie. Alle producten worden zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten en steeds dermatologisch getest om het risico op allergische reacties tot een minimum te herleiden. We kiezen bewust voor zeepvrije producten op basis van milde reinigende bestanddelen, verrijkt met extra hydraterende ingrediënten. Onze parfums zijn bovendien hypoallergeen en we opteren voor extracten van 100 % natuurlijke origine voor een optimale verzorging en bescherming van elk huidtype.

Handig in gebruik

Efficiëntie en mildheid zijn belangrijke eigenschappen voor een verzorgingsproduct, maar daarnaast streven we bij Bodysol ook steeds naar optimale gebruiksvriendelijkheid. Hoe frustrerend is het niet om na een dagje heerlijk zonnebaden geconfronteerd te worden met een zonneproduct waarbij de dop helemaal besmeurd is met zand? Of heb je soms ook af te rekenen met producten die uitgelekt zijn in de reiskoffer? Dergelijke ergernissen zijn een stressfactor en vaak een domper op je humeur. Bodysol bezorgt je graag een fijne ervaring en een blij gevoel door steeds de meest technologische verpakking te kiezen die niet alleen handig is, maar ook gewoon mooi voor een dagelijkse bron van geluk.

Budgetvriendelijk

Dankzij Bodysol geniet je van vele voordelen. Onze producten zijn niet alleen kwalitatief, maar ook beduidend goedkoper dan andere verzorgingsproducten in de apotheek. We zorgen er immers voor dat enkel de meest relevante ingrediënten aanwezig zijn in onze formules en overbodige bestanddelen achterwege gelaten worden. Daarnaast brengen we elk kwartaal nieuwe promoties en werken we met een getrouwheidskaart. Per aankoopschijf van 5 producten ontvang je een gratis douchegel. Vraag gerust naar deze acties in jouw apotheek.